Burenspel

Wij zullen je kennis laten maken met het roulette burenspel. Het zal er even ingewikkeld uit zien maar niets is minder waar. Het is juist de kracht van het online roulette en het heeft zijn steentje bijgedragen aan de populariteit van dit spel. Spelers kunnen nu nog makkelijker geld inzetten op meerdere getallen tegelijk door middel van één enkele muisklik.

Het burenspel wordt vaak weergegeven boven de nummers 0 tot en met 36. Bij sommige roulette varianten wordt hij niet direct getoond en zal je hem uit moeten klappen. Op het burenspel kan je inzetten plaatsen op ‘serie 5/8’ (kleine serie), ‘Orphelins’ (twee gebieden op het wiel), ‘Serie 0/2/3’ (grote serie) en ‘Zero’ (zerospel).

Voordelen van het roulette burenspel

Het burenspel wordt vaak gebruikt door gevorderde spelers. De speler kan op deze manier inzetten plaatsen op een heel gebied met aangelegen nummers op het roulette wiel. Nog meer spanning zal in huis gehaald worden omdat je bij wijze van spreken het balletje in het vak van jouw gekozen nummer kunt kijken. In totaal kan je op vier gebieden van het roulette wiel fiches plaatsen als je speelt met het burenspel.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de nummers waar je de inzet op plaatst:

Zerospel: Inzet op 7 nummers: ‘12, 35, 3, 26, 0, 32, 15’.
Orphelins: Inzet op 8 nummers: ‘9, 31, 14, 20, 1 en 6, 34, 17’.
Kleine serie: Inzet op 12 nummers: ‘33, 16, 24, 5, 10, 23, 8, 30, 11, 36, 12, 27’.
Grote serie: Inzet op 17 nummers: ’22, 18, 29, 7, 28, 12, 35, 3, 26, 0, 32, 15, 19, 4, 21, 2, 25’.

Burenspel benamingen roulette

Online roulette is van oorsprong een Frans spel. Hierom kan het ook zijn dat je de Franse benamingen kunt zien bij het burenspel. Vooral als je Frans roulette speelt dan zal dit in het Frans worden weergegeven. De benamingen zijn Jeu 0 (zerospel), Orphelins, Tiers du Cylindre (kleine serie) en Voisins du Zero (grote serie).

roulette burenspel

Waarom met het burenspel van roulette spelen?

Tijdens het spelen van online roulette zal je vaak zien gebeuren dat het balletje net naast jouw gekozen nummer valt. De ronde erop ga je daar ook fiches op plaatsen en valt hij alsnog niet. Op dit moment komt het burenspel om de hoek kijken.

Je kunt nu namelijk meer aaneengelegen gebieden in één keer selecteren en daar een inzet op plaatsen. Pak grotere stukken van het wiel in één keer en maak meer kans op een juiste weddenschap. Houd wel rekening ermee dat je meer inzet moet betalen om de gebieden bij het burenspel te activeren.

Hoe kan ik inzetten?

Vanaf het moment dat je op een roulette tafel gaat spelen kan je zelf rechts onderin de inzet bepalen. De fiches komen in verschillende kleuren die ieder op hun beurt een waarde vertegenwoordigen. Het zal afhankelijk zijn van het inzetlimiet hoeveel waarde deze fiches hebben.

Klik op een fiche en klik hem vervolgens ergens op het burenspel. Je kunt bij sommige varianten zelfs zelf bepalen hoeveel buren je als aaneengelegen nummers wilt hebben bij je inzet. Je inzet is nu geplaatst en je kunt kans gaan maken op uitbetalingen tot zesendertig keer!