Zerospel

Spelers die niet al te vaak roulette spelen zullen nog niet veel af weten van het roulette zerospel. Dit is een gebied op de speeltafel waar je fiches op kunt inzetten. Hierbij zal je in één keer je inzet plaatsen op zeven nummers tegelijk.

Dit zijn de getallen 0, 3, 12, 15, 26, 32 & 35. Als je op de roulette tafel kijkt zullen deze nummers best ver uit elkaar liggen, maar schijn bedriegt! Het zerospel zorgt ervoor dat je op een groter gebied met aaneengelegen nummers je geld inzet op het roulette wiel. Je kunt nu als speler sneller ook beter zien of de ivoren bal dicht bij jouw inzet in de buurt zal komen. Het roulette wordt zo spannender en uiteraard maak je meer kans doordat je op meer nummers tegelijk je geld hebt ingezet.

Hoe win ik geld met het roulette zerospel?

Bij een inzet op het zerospel van roulette kan je kans maken op uitbetalingen tot aan zesendertig keer je eigen inzet. Dit zal gebeuren met het getal 26. Je zet daar maar één fiche op in. Verder zal je één fiche inzetten op de getallen 3, 12, 15, 32 en 35. Valt de bal op één van deze getallen dan zal je 18 keer je inzet terug verdienen (inclusief je eigen inzet).

Wanneer je gebruik maakt van het roulette zerospel zal je ongeveer 1 op de 5 speelrondes een juiste voorspelling maken. Zit het geluk je even mee? Dan zal dit nog vaker gebeuren en pak je mooie winsten bij het online roulette spel.

roulette zerospel

Hoe plaats ik een inzet op het roulette zerospel?

Wanneer je in een online casino roulette gaat spelen zal je eerst moeten kiezen op welke variant je gaat spelen. Wij raden je aan om het Europees roulette te spelen (waarbij één 0 aanwezig is – ook wel de zero genoemd). Je hebt een binnen gebied met 36 nummers en de enkelvoudige kansen zoals rood & zwart, oneven & even en 1-18 & 19-36.

Verder heb je het burenspel boven het binnen gebied weergegeven. Daar zie je een vakje met daarop ‘ZERO’ weergegeven. Zet één fiche in op de zero en je hebt je inzet geplaatst op het zerospel. Het mooie aan deze handeling zal zijn dat je met één muisklik al direct op zeven nummers je geld hebt ingezet en je meer kans maakt dan bijvoorbeeld een specifieke inzet op maar één nummer.

Hoeveel kost het om te spelen op online roulette?

Op het moment dat je het roulette zerospel speelt zal je elke inzet x 4 moeten berekenen. Als je dus hebt ingesteld dat je met 0,10 euro per fiche wilt gaan spelen zal dit 0,40 euro kosten per klik. Je kunt vaker klikken om nog meer geld in te zetten op de ‘ZERO’ bij het burenspel. Zoals je ziet hoeft het heel niet veel geld te kosten om online roulette te spelen.

Het is afhankelijk van de inzetlimiet op de roulette tafel hoeveel geld er ingezet kan worden. Houd hier dus rekening mee! Het zerospel brengt ook een groot voordeel met zich mee. Want vaak spreken spelers van een huisvoordeel doordat de 0 ook aanwezig is. Bij deze inzet zal je van dit nadeel je voordeel maken in het geval dat de bal op de 0 belandt (namelijk 18 keer je eigen inzet winnen).